Modevisie: Zo maak je sneakers nog modieuzer

Als er twee merken op deze planeet zijn die weten wat een sexy sportschoen is, dan zijn het Puma en Sergio Rossi wel. Met een exclusieve collectie voor Puma brengt Sergio Rossi de sneakermode op een hoger niveau. En hij geeft nog stylingtips ook!

Ik durf te wedden dat de lace-up pump van Sergio Rossi for Puma een veelgekopieerde schoen zal worden. De perfecte mix tussen sportschoen en elegante pump is verkrijgbaar in de ideale zomerse modekleuren (paars, zwart en wit) en belooft een ongekend draagcomfort.

Wie na het kopen van deze nieuwe klassieker blut is, kan met behulp van de praktische stylingtips van Puma een bestaande look helemaal verhippen. Zo kan je, door veters af te stemmen op de kleur van je outfit, steeds de indruk wekken een andere schoen te dragen. En een Mary Jane ziet er opeens veel meer uit als een chique pump als je er kousen in een contrasterende kleur bij draagt. Denk aan een zwarte outfit met een zilverkleurige of witte schoen.

Puma adviseert ook een investering in trendy enkelsokjes en in glimmende accessoires die je rond de enkel kunt dragen. Want enkelsokken kunnen een geheel andere stijl geven aan lederen pumps met veters. En door het dragen van goudkleurige enkelbandjes geef je een sneaker zomaar a touch of Bollywood!

Op de foto: Witte lace-up pump van Sergio Rossi for Puma

Lees ook:Pumps, maar dan anders
Lees ook:Oude Puma’s in nieuw jasje
Lees ook:Ontwerpers en hun plotselinge liefde voor sneakers
Lees ook:Puma gebruikt geen schoenendozen meer
Lees ook:Nike werkt aan schoen met veters die zichzelf strikken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>