Primark in Amsterdam: eerste Nederlandse flagship store geopend

Rond 10:00 uur vanmorgen werd Primark Damrak officieel geopend. Dit is de 16e Primark-winkel in Nederland en de 322e vestiging wereldwijd!

‘Primark Damrak is een bijzondere winkel, waar we erg trots op zijn. Niet alleen dankzij de grootte (8287 m² verspreid over 7 verdiepingen), maar ook vanwege de unieke locatie. Midden in het hart van Amsterdam en naast de prachtige, pas gerenoveerde, Beurspassage’, aldus Ronald Voogt, Managing Director Primark Nederland en België.

Gisteravond 30 november werd de winkel alvast feestelijk geopend voor pers en influencers die onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe Primark store konden ontdekken en alvast hun slag konden slaan.

Primark Damrak is ontworpen volgens Primark’s laatste winkelconcept en biedt het winkelend publiek een geweldige klantbeleving op elke verdieping. Er zijn 95 kassa’s, 124 paskamers, 546 paspoppen en 76 lichtbakken, waarop de laatste modecollecties van Primark te zien zijn. Primark-fans worden bij binnenkomst geïnspireerd door de trend room. Via de gratis Wi-Fi kunnen bezoekers via #Primania nog meer inspiratie opdoen, of even ontspannen en je telefoon opladen bij de verschillende zithoeken.

Primark Damrak is er voor het hele gezin; het volledige assortiment is verkrijgbaar: damesmode, herenmode en de kindercollectie. Voor de feestmaand biedt de winkel fantastische cadeaus op de home-afdeling, bij Primarket en natuurlijk op de uitgebreide cosmetica-afdeling op de begane grond. Ook zijn de bekende kersttruien van Primark weer verkrijgbaar!

Over Primark
Primark opereert in 322 winkels in 11 landen, namelijk Groot-Brittannië, Ierland, Spanje, Duitsland, Portugal, Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk, Italië en de Verenigde Staten, en heeft meer dan 62.000 vaste werknemers. De eerste Nederlandse Primark-winkel werd in 2008 in Rotterdam geopend. De eerste Primark-winkel in de Verenigde Staten opende zijn deuren in september 2015. De eerste winkel in Italië werd op 14 april 2016 geopend. Primark biedt hoge kwaliteit commerciële mode tegen aantrekkelijke prijzen, simpel gezegd: Amazing Fashion, Amazing Prices.

Adres Primark Amsterdam
Damrak 77
1012 LM Amsterdam

Openingstijden:
Maandag: 09.00 – 21.00
Dinsdag: 09.00 – 21.00
Woensdag: 09.00 – 21.00
Donderdag: 09.00 – 21.00
Vrijdag: 09.00 – 21.00
Zaterdag: 09.00 – 21.00
Zondag: 11.00 – 19.00

Lees ook:Primark Amsterdam Damrak opent op 1 december
Lees ook:Primark Nijmegen geopend aan Plein 1944
Lees ook:Primark winkel geopend in Enschede
Lees ook:Vijfde PRIMARK winkel vandaag geopend in Stadshart Zoetermeer
Lees ook:PRIMARK opent grootste winkel Benelux in Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>