Vijfde PRIMARK winkel vandaag geopend in Stadshart Zoetermeer

Vanaf vandaag kunnen fashionista’s ook terecht in Zoetermeer: vanochtend om 11 uur heeft de nieuwe PRIMARK winkel in de Burgemeester van Leeuwenpassage 2 in Stadshart Zoetermeer haar deuren geopend.

In navolging van het succes van de vier winkels in Rotterdam, Hoofddorp, Zaandam en Almere heeft PRIMARK ervoor gekozen om de vijfde winkel te openen in Zoetermeer. De winkel, met een oppervlakte van ruim 3500 vierkante meter, biedt een grote variëteit aan mode voor mannen, vrouwen en kinderen en heeft daarnaast ook een selectie accessoires voor in huis. Het motto van PRIMARK “Amazing fashion, Amazing prices“ geeft precies weer waar het Ierse modebedrijf voor staat.

Burgemeester Charlie Aptroot: “Zoetermeer is blij met de komst van PRIMARK. Een winkel waar niet alleen onze bewoners maar ook velen in de regio plezier aan zullen beleven. Ons stadshart doet het nu al goed met jaarlijks 9 miljoen bezoekers. We gaan de stad de komende jaren nog aantrekkelijker maken. Ik weet zeker dat de opening van PRIMARK hier een fantastische start voor is.”

In totaal werken er 260 mensen bij PRIMARK Zoetermeer. PRIMARK is erg blij met de nieuwe winkel in Zuid-Holland. Breege O’Donoghue van PRIMARK: “Zoetermeer is een jonge, levendige stad met een moderne uitstraling en veel ambitie. Ik denk dat het een geweldige locatie is voor onze vijfde Nederlandse vestiging en dat we de mensen veel te bieden hebben.”

PRIMARK is een dochteronderneming van ABF en heeft 259 winkels in Europa. Al meer dan vier decennia staat het Ierse bedrijf voor aantrekkelijke mode voor gunstige prijzen.

Lees ook:PRIMARK opent grootste winkel Benelux in Eindhoven
Lees ook:Zoetermeer viert komst Primark
Lees ook:Primark winkel geopend in Enschede
Lees ook:Primark Nijmegen geopend aan Plein 1944
Lees ook:Primark Amsterdam Damrak opent op 1 december

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>