PRIMARK opent grootste winkel Benelux in Eindhoven

PRIMARK heeft vandaag haar grootste winkel van de Benelux geopend in het centrum van Eindhoven op Vestdijk 1. De zesde Nederlandse winkel is de eerste vestiging in het zuiden van het land. De vier verdiepingen tellende winkel heeft een winkeloppervlakte van ruim 5300 vierkante meter gevuld met de laatste mode.

In navolging van het succes van de vijf winkels in Rotterdam, Hoofddorp, Zaandam, Almere en Zoetermeer heeft PRIMARK ervoor gekozen om de zesde winkel te openen in Eindhoven. Ook deze winkel biedt een grote variëteit aan mode voor mannen, vrouwen en kinderen en heeft daarnaast ook een selectie accessoires voor in huis. Het motto van PRIMARK “Amazing fashion, Amazing prices“ geeft precies weer waar het Ierse modebedrijf voor staat.

Wethouder van Economie, Werk en Beroepsonderwijs Monique List: “Primark geeft een enorme boost aan ons centrum en trekt weer een hele nieuwe groep (vooral) jonge bezoekers. Daar alleen zijn we natuurlijk al blij mee. Maar niet minder belangrijk is dat deze grote vestiging zoveel mensen aan een nieuwe baan helpt!”

In totaal werken er 450 mensen bij PRIMARK Eindhoven. PRIMARK is erg blij met de nieuwe winkel in het zuiden van Nederland. Breege O’Donoghue van PRIMARK: “Eindhoven is een prachtige en zeer innovatieve stad met een design uitstraling en heel veel ambitie. Ik denk dat het een geweldige locatie is voor onze nieuwste en grootste Nederlandse vestiging en ik ben ervan overtuigd dat we de mensen veel te bieden hebben.”

PRIMARK is een dochteronderneming van ABF en heeft 261 winkels in Europa. Al meer dan vier decennia staat het Ierse bedrijf voor aantrekkelijke mode voor gunstige prijzen.

Lees ook:Vijfde PRIMARK winkel vandaag geopend in Stadshart Zoetermeer
Lees ook:Primark Amsterdam Damrak opent op 1 december
Lees ook:Primark winkel geopend in Enschede
Lees ook:Primark Almere vandaag geopend
Lees ook:Tweede Primark opent in Hoofddorp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>