Primark Amsterdam Damrak opent op 1 december

Op donderdag 1 december zal Primark haar gloednieuwe winkel openen op de Damrak in Amsterdam. Met een oppervlakte van 8287 m² zal het de grootste Primark winkel van Nederland worden. De winkel telt maar liefst zeven verdiepingen, die zijn gevuld met betaalbare, trendy mode voor het hele gezin. Primark Damrak wordt een nieuwe mode-hotspot in Amsterdam, waar het volledige assortiment van Primark wordt aangeboden: damesmode, herenmode, kinderkleding, home producten, beauty producten en cadeaus.

Amazing fashion, Amazing prices
Primark staat voor ‘Amazing Fashion at Amazing Prices’ die is ontworpen volgens de laatste trends, betaalbaar voor iedereen en aangeboden in goed uitziende winkels. “We zijn verheugd om onze eerste winkel te openen in het centrum van Amsterdam”, aldus Ronald Voogt, Managing Director van Primark Nederland en België. “Dit is een belangrijke opening voor Primark en we kijken uit naar het uitbreiden van onze footprint en het merk Primark naar meer klanten te brengen.”

Er zijn vijftien winkels in Nederland, met meer dan 3.600 medewerkers. Op dit moment zijn er meer dan 315 Primark winkels wereldwijd met een gezamenlijke oppervlakte van meer dan 1 miljoen vierkante meter!

Primark Damrak
Primark Damrak zal de zestiende Nederlandse winkel worden, met de grootste winkeloppervlakte tot nu toe. De winkel heeft een modern ontwerp dat een betere klantervaring biedt, met behulp van een trend kamer, gratis toegang tot Wi-Fi en customer “recharge” zithoeken voor een fijne en handige shopping ervaring. De nieuwe winkel heeft tevens 95 kassa’s, 124 paskamers en 546 mannequins.

 

#PrimarkAMS

Lees ook:Primark in Amsterdam: eerste Nederlandse flagship store geopend
Lees ook:PRIMARK opent grootste winkel Benelux in Eindhoven
Lees ook:Vijfde PRIMARK winkel vandaag geopend in Stadshart Zoetermeer
Lees ook:Primark winkel geopend in Enschede
Lees ook:Primark Nijmegen geopend aan Plein 1944

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>