H&M, Monki en Weekday openen grootste winkel van Europa

_MG_7699

H&M opende woensdagavond tijdens een exclusieve VIP avond haar nieuwe flagship store in Rotterdam. De winkel werd ingewijd onder grote belangstelling van de 800 genodigden, bestaande uit media, BN’ers, prominenten uit de fashionwereld en prijswinnaars. De gasten konden tegelijkertijd terecht in de nieuwe winkels van Monki en Weekday, H&M’s zustermerken, die tevens een feestelijke vip avond vierden. De officiële opening van de flagship store is aanstaande vrijdag 17 oktober om 10.00 uur.

 

De avond had als toepasselijk thema ‘Dear Rotterdam’, en daarmee werd een ode gebracht aan de havenstad. Het publiek kon genieten van diverse optredens van onder andere de Rotterdamse formatie Brandwerk en zangeres Szjerdene. Uit Rotterdam afkomstige DJ’s waaronder Pop on Acid, Jeff Solo en Isis Valentine brachten een performance op verschillende verdiepingen in de winkels van H&M, Monki en Weekday. Blogger Andy Torres van Style Scrapbook maakte tijdens de avond haar DJ debuut en voorzag het publiek van de nodige fashionable beats.

 

 

 

Lees ook:H&M opent grootste winkel van Europa in Rotterdam
Lees ook:H&M opent Monki-winkel in Amsterdam
Lees ook:WEEKDAY KOMT NAAR ROTTERDAM
Lees ook:Feestelijke opening H&M Rotterdam op vrijdag 17 oktober
Lees ook:Weekday komt naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>