H&M opent grootste winkel van Europa in Rotterdam

H&M opent dit najaar de deuren van een nieuwe flagship store in Rotterdam. De bestaande winkel in de Koopgoot wordt uitgebreid tot 4500m², wat het tot de grootste H&M-vestiging van Europa maakt. De winkel zal als eerste H&M-vestiging in Nederland alle collecties verkopen. Het brede assortiment zal bestaan uit mode, accessoires en Home-artikelen voor zowel dames, heren, jongeren als kinderen. De Passage wordt verder aangevuld met twee nieuwe winkels van zusterbedrijven Weekday (550m²) en Monki (290m²). De officiële (her)opening van de drie vestigingen staat in oktober gepland.

“Ik ben ontzettend blij dat we een tweede flagship store openen in Nederland,” zegt Susan Krau, country manager van H&M Nederland. “Net nu we 25 jaar bestaan in Nederland, is dit een ontzettend mooie mijlpaal. Vanaf oktober zullen we de inwoners van Rotterdam en alle bezoekers van de stad de mogelijkheid bieden om in een hele bijzondere nieuwe winkel te winkelen.”

De flagship zal alle H&M-collecties verkopen, van tijdloze basics tot de laatste fashion must-haves. Dat betekent dat ook alle ‘limited edition’ collecties hier verkrijgbaar zullen zijn. Bovendien zal de winkel de grootste schoenen- en sportafdeling van Nederland krijgen voor dames, heren en kids.

Voor dames zijn de Everyday, Modern Classic, Trend, H&M+ en de Mama collecties verkrijgbaar. Voor heren worden de H&M Man, Modern Classic, L.O.G.G. en Trend collecties verkocht. Ook het nieuwe concept ’H&M Man Extended’, een collectie met scherp gesneden colberts, pantalons, overhemden en stropdassen is verkrijgbaar. H&M’s kindercollecties bestaan uit kledingstukken die mode combineren met functionaliteit en veiligheid. Van de babyafdeling voor de allerkleinsten, met kleding waarbij comfort het sleutelwoord is, tot collecties voor kids van 1,5 tot 14 jaar, waarin trends en kleuren een belangrijkere rol spelen.

Een aparte afdeling zal ingericht worden voor de Home-collectie, een uitgebreide collectie met textiel en accessoires in alle trends voor elke ruimte in huis: kussens voor de woonkamer, theedoeken voor de keuken, handdoeken voor badkamer en dekbedovertrekken voor de slaapkamer. Nieuw zijn de Home Kids en baby artikelen die exclusief in Rotterdam verkrijgbaar zullen zijn.

De collecties, die dagelijks worden aangevuld met nieuwe items, bieden de klant de inspiratie om een eigen fashion statement te maken, waarbij H&M altijd mode en kwaliteit voor de beste prijs biedt.

H&M opende in het najaar van 1989 haar eerste winkels in Nederland. Op dit moment zijn er 121 H&M-winkels, 3 Monki winkels en 1 Weekday Store verspreid over 75 plaatsen in Nederland.

Lees ook:Feestelijke opening H&M Rotterdam op vrijdag 17 oktober
Lees ook:H&M, Monki en Weekday openen grootste winkel van Europa
Lees ook:WEEKDAY KOMT NAAR ROTTERDAM
Lees ook:Shoebaloo opent eind oktober Amsterdamse flagship store
Lees ook:Weekday komt naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>