Feestelijke opening H&M Rotterdam op vrijdag 17 oktober

H&M opent de deuren van haar nieuwe flagship winkel in Rotterdam op vrijdag 17 oktober. De winkel in de Koopgoot die de afgelopen maanden is uitgebreid naar 4500m², is op dat moment de grootste van Europa en een van de grootste H&M-vestigingen ter wereld. De vestiging wordt om 10.00 uur op feestelijke wijze geopend voor het publiek, tegelijkertijd met twee nieuwe winkels van zusterbedrijven Weekday (550m²) en Monki (290m²).

Susan Krau, country manager van H&M Nederland: ”De verbouwing van de flagship winkel in de Koopgoot is de grootste in de 25-jarige geschiedenis van H&M in Nederland. Er is maandenlang onafgebroken gewerkt aan een geweldige nieuwe winkel. Al die tijd konden onze klanten gewoon door winkelen. De laatste 5 dagen voor de opening gaan we dicht, en zal er dag en nacht worden gewerkt, zodat we op vrijdag 17 oktober met onze gloednieuwe flagship winkel de verwachtingen van de inwoners van Rotterdam en alle bezoekers van de stad kunnen overtreffen!”

De flagship winkel is uitgebreid naar drie ruime etages en wordt van het allernieuwste interieur voorzien. De vestiging zal als eerste H&M in Nederland alle collecties verkopen. Dat komt neer op ongeveer 300.000 kledingstukken voor zowel dames, heren, jongeren als kinderen. Het brede assortiment bestaat uit mode, accessoires, Home-artikelen en ook alle ‘limited edition’ collecties zullen hier verkrijgbaar zijn. Bovendien krijgt de winkel de grootste schoenen- en sportafdeling van Nederland voor dames, heren en kids. De collecties, die dagelijks worden aangevuld met nieuwe items, bieden de klant de inspiratie om een eigen fashion statement te maken, waarbij H&M altijd mode en kwaliteit voor de beste prijs biedt.

Voor kinderen en hun ouders is er goed nieuws. Naast het nieuwe Home Kids en baby concept, dat exclusief in Rotterdam verkrijgbaar zal zijn, wordt de vestiging in de Koopgoot voorzien van een complete speelhoek voor kinderen. Terwijl de ouders aan het winkelen zijn, kunnen hun kids zich hier vermaken.

Tijdens de feestelijke opening van de flagship winkel krijgen de eerste 150 klanten een kraskaart met een shoptegoed variërend van 5 tot 250 euro. Op de kids-afdeling zullen de kinderen vermaakt worden door een verhalenverteller en er is een bijzondere Home photobooth aanwezig. Op het centraal station van Rotterdam en in de Koopgoot worden verschillende openingsacties georganiseerd, waaronder reclamezuilen waar passanten kleding uit kunnen halen wanneer zij een winnende code bemachtigen via een gratis SMS. Bovendien maken klanten via een social media spel op www.hmlovesrotterdam.com kans om gratis te shoppen in de nieuwe winkel, voordat hij officieel opengaat. Alle kleding in dit spel is gebaseerd op de H&M Divided collectie die op dat moment in de winkel verkrijgbaar is.

Lees ook:H&M opent grootste winkel van Europa in Rotterdam
Lees ook:Forever 21 heeft vandaag haar tweede winkel in Nederland geopend!
Lees ook:Grand opening Forever 21 BEURSTRAVERSE ROTTERDAM
Lees ook:COS opent winkel in Rotterdam in voorjaar 2013
Lees ook:C&A-vestiging aan Damrak wordt verbouwd tot flagship store

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>