COS opent winkel in Rotterdam in voorjaar 2013

COS opent dit voorjaar haar eerste winkel in Rotterdam. De gloednieuwe winkel zal gevestigd zijn in het centrum van de stad aan de 278 Karel Doormanstraat.

Het COS pand beslaat 430 vierkante meter verdeeld over drie verdiepingen en zal de typische COS inrichting krijgen. De volledige dames en herencollectie zullen in de winkel te koop zijn, evenals een selectie schoenen, accessoires en ‘likeables’.

De winkel is de eerste COS vestiging in Rotterdam is de vierde COS winkel in Nederland. Marie Honda, COS Overall Brand Responsible zegt: “Na het succes van onze huidige winkels in Nederland, zijn we erg blij uit te breiden in de markt. De opening van onze eerste winkel in Rotterdam is een geweldige aanvulling op onze bestaande winkelaanbod in heel Europa.”

Foto: Tessted

Lees ook:Tweede Primark opent in Hoofddorp
Lees ook:Cos opent in De Bijenkorf
Lees ook:Primark winkel geopend in Enschede
Lees ook:PRIMARK opent grootste winkel Benelux in Eindhoven
Lees ook:H&M opent grootste winkel van Europa in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>