C&A-vestiging aan Damrak wordt verbouwd tot flagship store

Modeketen C&A renoveert de vestiging aan het Damrak in Amsterdam. Na het voltooien van deze verbouwing opent C&A haar eerste flagship store in Nederland. De opening van de C&A flagship store staat gepland voor september 2015. Onlangs werden al flagship stores geopend in Düsseldorf, Madrid en Parijs. Tijdens de verbouwing van het monumentale pand aan het Damrak blijft C&A voor het winkelend publiek geopend.

Dat is te zien aan de bouwschutting die deze week wordt geplaatst. Daarop wordt duidelijk gemaakt dat de klanten tijdens verbouwing, die meer dan een jaar in beslag neemt, gewoon welkom zijn. Het pand aan het Damrak wordt grotendeels gerenoveerd. Daarbij wordt de gevel vernieuwd en komt er een nieuwe indeling. Het ontwerp is innovatief en milieuvriendelijk. De winkel krijgt ingangen aan de Nieuwendijk en het Damrak.

Nieuw winkelconcept
De flagship store wordt voorzien van een compleet nieuw winkelconcept waarbij de winkelbeleving centraal staat. Klanten kunnen een unieke winkelervaring verwachten met duidelijke designthema’s en creatieve, originele ontwerpen.

C&A sinds begin vorige eeuw gevestigd in Berlagepand
De modeketen is al sinds het begin van de vorige eeuw gevestigd in het pand van architect Berlage. Eerst vestigt het hoofdkantoor zich in het pand en later ook de winkel zelf. In 1963 gaat het prachtige pand verloren na een brand, om vervolgens in 1967 opnieuw geopend te worden. Het huidige pand aan het Damrak 70 en 80 wordt nu door de eigenaar Bouwinvest herontwikkeld en getransformeerd tot een prachtige winkellocatie.

Winkel C&A blijft geopend
Tijdens de verbouwing blijft de C&A winkel geopend voor het winkelend publiek. “Het betreft een intensieve verbouwing die ruim een jaar gaat duren. Wij zetten alles in het werk om het winkelen voor onze klanten zo prettig mogelijk door de laten gaan”, licht Storemanager Gerard Taekema toe. “In de winkel laten wij op een interactieve manier zien in welke fase van de verbouwing de winkel zich bevindt en waar klanten de collectie kunnen vinden.”

Lees ook:Primark in Amsterdam: eerste Nederlandse flagship store geopend
Lees ook:Shoebaloo Amsterdam verbouwd en heropend
Lees ook:Ace & Tate opent flagshipstore in Maastricht
Lees ook:Feestelijke opening H&M Rotterdam op vrijdag 17 oktober
Lees ook:Shoebaloo opent eind oktober Amsterdamse flagship store

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>