WEEKDAY KOMT NAAR ROTTERDAM

Na de opening van de eerste Nederlandse Weekday store in Amsterdam in augustus 2012, breidt de Zweedse winkelketen uit naar Rotterdam. De winkel, die 550 m2 beslaat, opent in het najaar van 2014 in de passage aan het Beursplein in het centrum van de Maasstad.

Over Weekday
Weekday is een jeans-georienteerde winkelketen die fashion-forward design voor mannen en vrouwen biedt tegen een geweldige prijs. Weekday verkoopt naast hun eigen labels MTWTFSS WEEKDAY, Weekday Collection, ook exclusieve samenwerkingsprojecten, vintage en externe merken zoals Cheap Monday, Rodebjer, en BACK. Weekday heeft op dit moment vestigingen in 7 landen en is online verkrijgbaar via Weekday.com.

Lees ook:Weekday komt naar Nederland
Lees ook:Weekday brengt capsule collectie MTWTFSS/HE uit
Lees ook:WEEKDAY LANCEERT MTWTFSS/HE CAPSULE COLLECTIE
Lees ook:vanHaren lanceert exclusieve Sylvie Meis Overknees collectie
Lees ook:ST. studio – GRAND OPENING DEPARTMENT STORE P.C. HOOFTSTRAAT

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>