Levi’s introduceert de 501 Skinny jeans

  1. Geen enkel kledingstuk over een volledige eeuw heeft meer impact gehad op stijl en cultuur dan de Levi’s® 501® jeans. 140 jaar geleden begonnen als duurzame workwear, wordt het nu gedragen als een basisstuk voor iedereen over de hele wereld. Vandaag introduceert Levi’s® de nieuwste toevoeging aan de 501® Familie: 501® Skinny.

Levi’s® blijft trouw aan de 501® Original met een knopensluiting en een klassieke look, maar heeft de jeans gecustomized met een smallere pijp. De 501® skinny jeans is een basisstuk in ieders garderobe en voegt een authentieke, vintage feel toe zoals enkel de uitvinders van de blue jeans kunnen aanbieden.

“We are very careful when we touch the 501®, and we do it with a lot of respect,” explains Jonathan Cheung, the Head of Design at Levi’s® Brand. “People have been altering their vintage 501® jeans for a snug, skinnier fit for years, so we followed that as inspiration and created a vintage-looking 501® Skinny.”

Lees ook:Skinny rokken zijn de nieuwe skinny jeans
Lees ook:Levi’s introduceert samenwerking met RE/DONE
Lees ook:Levi’s® introduceert de Wedgie fit
Lees ook:Levi’s® lanceert ‘Live in Levi’s®’
Lees ook:LEVI’S® OPENT POP UP ROOM & LANCEERT LEVI’S® REVEL JEANS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>