AMSTERDAM COWBOYS INTRODUCEERT SPRING/SUMMER WOMEN COLLECTIE 2016

Cowboysbag introduceert Amsterdam Cowboys; een nieuw, high-end lifestyle leermerk voor zowel dames als heren. Het Nederlandse merk voert een brede product range van tassen, riemen, accessoires, small leather goods, schoenen en lifestyle- en interieurproducten. Leer van premium kwaliteit, cutting edge design en optimale functionaliteit staan centraal in alle collecties.

Aankomend zomerseizoen onderscheidt de damescollectie van Amsterdam Cowboys zich door gebruik van lichte kleuren. Typerend zijn variërende tinten grijs, zachte zalm pastels, taupe en als onverwachte tegenhanger een stralende koraaltint. Het overall thema van de Amsterdam Cowboys Spring Summer collectie is mysterieus, wekt nieuwsgierigheid en ademt een zomers gevoel. De collectie bestaat uit mooie basics van soepel leer, afgewisseld met premium exemplaren met borduursels en vlechtwerk, en bohemian tassen met franjes.

WRAPPED AROUND
Alle items binnen deze collectie hebben een gevlochten structuur en zijn gemaakt van sterk leer. De afwerking met een zachte wax zorgt voor een natuurlijke shine.

Lees ook:Cowboysbag komt met nieuw merk: Amsterdam Cowboys
Lees ook:Jack Guinness eerste mannelijke ambassadeur
Lees ook:FOURFABRICS PRESENTEERT NIEUWE VOORJAARS- EN ZOMERCOLLECTIE 2016
Lees ook:COSTES LANCEERT PREMIUM COLLECTIE
Lees ook:RABEANCO Spring/Summer 2015

1 Reacties // Reageer

One thought on “AMSTERDAM COWBOYS INTRODUCEERT SPRING/SUMMER WOMEN COLLECTIE 2016

  1. EdgyLook

    Ik vond deze collectie echt prachtig, had er in het begin niet al te veel van voorgesteld. Maar toen ik ze eenmaal in de winkel zag was ik verkocht.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>