FOURFABRICS PRESENTEERT NIEUWE VOORJAARS- EN ZOMERCOLLECTIE 2016

Het Nederlandse label FourFabrics komt dit voorjaar met een prachtige reeks van nieuwe woonaccessoires. Botanical Leaves, Summer Pastels, 70’s Fever en Black & White zijn de vier actuele trends waarop de nieuwe collectie is gebaseerd.

Van kussens met bladeren, ananassen of palmbomen tot aan stoere draad-cactussen of vazen in de vorm van een zee-egel. De nieuwe collectie van FourFabrics is om te smullen en doet heerlijk fris en zomers aan! Vanaf 1 mei brengt FourFabrics ook bad textiel, met badlakens en gastendoekjes die mooi aansluiten bij de rest van de collectie.

Botanical Leaves
Tropische planten en bladeren zijn hot! De productlijn met thema Botanical Leaves is geïnspireerd op de trend van botanische prints. Diverse kleurschakeringen groen, planten, materialen als hout en extravagante prints sieren deze lijn.

70’s Fever
(Oker)geel en grijs zijn een mooie match en een woontrend die helemaal van nu is. De vormen van de dessins in deze collectie doen denken aan de jaren ’70 in een hip jasje; grote ronde vormen en figuren, in combinatie met de kleuren grijs en geel.

Summer Pastels
Zachte en lenteachtige pasteltinten hebben een stoere twist gekregen door ze te combineren met kleuren als koraal en hot pink. Daarbij zijn bij het thema Summer Pastels details toegevoegd zoals flamingo’s en ananassen, waardoor je direct een zomers gevoel krijgt.

Black & White
Zwart & Wit is de trend! In deze productlijn worden strakke en sterke grafische zwart-wit prints gecombineerd met veren voor een trendy speelse twist.

Lees ook:Etos lanceert Botanical Boost-lijn
Lees ook:Primark brengt ode aan exotische carnavals
Lees ook:RABEANCO Spring/Summer 2015
Lees ook:Jetpaq SS15 kids collectie
Lees ook:De zomercollectie van IKKS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>