COSTES LANCEERT PREMIUM COLLECTIE

Dit najaar lanceert Costes een Premium collectie. Deze is ontstaan na de behoefte aan duurzame en luxe materialen waaronder leer én cashmere. De Premium items zijn in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in geselecteerde boutiques. De collectie bestaat uit elf key items die essentieel zijn voor je garderobe. Deze stukken vormen samen een collectie van hoogwaardige kwaliteit zoals leer, cashmere, zijde én cupro. De items hebben een moderne fit, vrouwelijk silhouet en lenen zich uitstekend om te mixen & matchen. Ultiem is het zwarte bikerjacket van 100% leer. Met het oog op de toekomst is duurzaamheid belangrijk geweest bij de ontwikkeling voor deze collectie. De huidige customer is namelijk op zoek naar tijdloze items die ze langer kan dragen dan één seizoen. Daarom heeft het designteam ook gekozen voor de basic kleuren zwart, urban green en grey. Perfect om te combineren met de hedendaagse garderobe. De Premium collectie is vanaf half september verkrijgbaar in de volgende vijftien Costes boutiques: Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den-Haag, Zwolle, Maastricht, Den-Bosch, Eindhoven, Roermond, Amersfoort, Enschede, Breda, Groningen, Gelderlandplein én Alkmaar. De Costes Premium collectie is uiteraard ook verkrijgbaar via www.costesfashion.com.

Lees ook:Costes presenteert haar zomercollectie voor 2016
Lees ook:Costes opent twee nieuwe boutiques in Arnhem
Lees ook:Costes opent nieuwe boutique in de Kalverpassage
Lees ook:Fashion brand Costes opent vestiging in Stadshart Amstelveen
Lees ook:Jack Guinness eerste mannelijke ambassadeur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>