Jack Guinness eerste mannelijke ambassadeur

t-boy Jack Guinness is als getalenteerd model, DJ en acteur een graag geziene front-row guest bij Fashion Week en een gewaardeerde stem in het internationale fashion circuit. Met zijn herkenbare baard en British charm ademt hij het Italiaanse Sprezzatura-gevoel wat zo kenmerkend is voor Superga. Jack’s herkenbare stijl is terug te vinden in de basis, als ook in de premium najaarscollectie.

De FW15/16 collectie bevat niet alleen de classics zoals de 2750 in warme herfsttonen, maar ook exclusieve items van luxe leer, wol en Donegal tweed in rijke kleuren en on-trend grijstinten. Gecombineerd met Jack’s traditionele en minimalistische stijl met een moderne twist, is dit een perfect match.

De basiscollectie is al verkrijgbaar; de premium-collectie ligt vanaf eind oktober in de winkels.

Lees ook:Nieuwe Nederlandse winkels voor Marlboro Classics
Lees ook:7 For All Mankind x Malhia Kent capsule collectie
Lees ook:Trendy tweed bij Luisa Spagnoli
Lees ook:Marks & Spencer toont mix van materialen en lagen voor najaar 2014
Lees ook:Shoeby en Fred van Leer lanceren samen een kledingcollectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>