MODSTRÖM VERWELKOMT DE NATUUR IN HAAR PRE-FALL COLLECTIE

Dit seizoen verwelkomt Modström de natuur in haar collectie. Verschillende aardetinten worden gecombineerd en opgelicht door oud roze en diepe magenta kleuren. Dit resulteert in een verfrissende en kalme synergie. Met name de kleur camel speelt een belangrijke rol in de pre-fall collectie. De focus ligt op verschillende innovatieve texturen in grote variëteit, zoals harige materialen, perzikkleurige vezels, diepe ribstof, glitterstof, dikke garen en zachte breisels.

Klassieke strepen en ruiten zorgen voor structuur en lagen in de collectie maar geven ook een van de grootste trends van dit seizoen weer. Opvallende prints zijn zichtbaar op een grafische en verfijnde manier; gemarmerd, in bloemenprint, en meer decoratief.

Lees ook:STIEGLITZ | AW15 | INUIT COLLECTIE
Lees ook:HANRO presenteert een nieuwe basic collectie voor mannen
Lees ook:ANECDOTE OPENT TIJDELIJKE BOETIEK IN MAASTRICHT
Lees ook:Tommy Hilfiger Fall 2014 damescollectie: American Explorer
Lees ook:AW15 VROUWENCOLLECTIE VAN LEE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>