HANRO presenteert een nieuwe basic collectie voor mannen

c3f9fe73fb-Sea_Island_Cotton_073173_073172_Sporty_Stripe_074080_074082_Image_lowres(1)HANRO presenteert een nieuwe basic collectie voor mannen, gemaakt van Sea Island Cotton; het kostbaarste en fijnste katoen ter wereld – pure luxe voor de huid. Met de Sea Island Cotton basics streeft HANRO naar kwaliteit, comfort en exclusiviteit. De collectie bestaat uit een t-shirt, een tanktop met ronde hals, klassieke korte boxershorts en een stijlvolle pyjama met lange mouwen.

Sea Island Cotton is met haar zijde-achtige textuur het fijnste en meest exclusieve katoen ter wereld. De Sea Island Cotton vezels worden uitsluitend geteeld op de Britse West Indisch Caribische eilanden. Alleen deze eilanden bieden het benodigde klimaat om de kwaliteit van de zeldzame en kostbare vezels te waarborgen. Sea Island Cotton vezels worden met de hand geplukt en vakkundig verwerkt op een traditionele methode. Zie bijlage voor volledig persbericht.

De Sea Island Cotton collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de verschillende HANRO stores.

Lees ook:Innovatieve Wolford shapewear: Cotton Contour Lace
Lees ook:Wolford presents ‘Cotton Contour’, de innovatie in shapewear!
Lees ook:De zomercollectie van HANRO
Lees ook:Fashion fact: Overheid gaat aan de ecomode
Lees ook:HANRO viert opening van eerste brandstore in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>