Wolford presents ‘Cotton Contour’, de innovatie in shapewear!

unnamed(62)

Het nieuwe materiaal Cotton Contour van Wolford zorgt bij de vormende lingerie en bodywear modellen voor een heel nieuw draagcomfort. Het geheim is het zeer innovatieve materiaal dat exclusief voor het Oostenrijkse merk is ontwikkeld. In dit materiaal zijn katoen van superieure kwaliteit en elasthan perfect met elkaar verbonden. Het resultaat: niet te evenaren licht vormende lingerie, bodywear en legwear, die onverwacht zacht en soepel zijn en die iedere vrouw altijd en overal kan dragen.

Het unieke nieuwe, extreem rekbare materiaal van Cotton Contour combineert natuur en functionaliteit op perfecte wijze. Het Supima-katoen (met bijzonder lange vezels) is van de hoogste kwaliteit, heeft een hoge duurzaamheid en is in combinatie met elasthan verwerkt tot een zeer fijne zachte stof.

Hoewel de stof heel fijn en zacht is, brengt het rekbare materiaal het lichaam perfect in model. De typische snit van Wolford zorgt ervoor dat ieder Cotton Contour model een optimaal effect heeft. Daarnaast garanderen de siliconen randen dat de stof overal glad op de huid ligt en ook onder nauwsluitende kleding onzichtbaar is.

De Cotton Contour modellen laten iedere wens in vervulling gaan dankzij het grote aanbod. Draag de items tijdens je yoga work-out, of juist in de avond heel exclusief onder een blazer. De Cotton Contour modellen passen altijd en overal!

Wolford biedt twee ondoorzichtige legwear-modellen: de Cotton Contour Forming Capri en de Cotton Contour Forming Leggings. Beide modellen vormen benen, buik, heupen en billen en bieden tegelijkertijd een zeer hoog draagcomfort.

Op het gebied van de bodywear zorgen Cotton Contour Forming Body, Cotton Contour Forming Top, Cotton Contour Forming Shirt en Cotton Contour Forming Dress voor een perfect silhouet. Ze vormen de taille en buik of bij een jurk ook heupen, billen en bovenbenen. De prachtige lage halslijn tovert bovendien een schitterend decolleté. Solo gedragen, in laagjes-look of gecombineerd met een blazer garanderen de modellen altijd een luxe stijl.

De Lingerie-lijn biedt drie Cotton Contour modellen. De minimalistisch, nauwelijks voelbare maar toch vormende Cotton Contour Tanga zal zeker snel een onmisbare favoriet worden. Wie iets meer vormend effect wenst, kiest de Cotton Contour Control Panty of de Cotton Contour Control Shorts met een hoge tailleband. Zo wordt ook de buik perfect in topvorm gebracht.

Lees ook:Innovatieve Wolford shapewear: Cotton Contour Lace
Lees ook:Shapewear collectie voor het najaar
Lees ook:Nieuwe Wolford mijlpaal revolutioneert de Legwear technologie
Lees ook:Doorschijnende stoffen en fijn kant bij Wolford
Lees ook:Sexy panty’s van Valentino

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>