ANECDOTE OPENT TIJDELIJKE BOETIEK IN MAASTRICHT

‘Never lose your sense of wonder’, is het thema van de SS14 collectie van Anecdote. Hoogstaande kwaliteiten zoals slub-katoen, zachte angora mixen en soepel vallend viscosevormen de basis. De vele looks laten het veel zijdige gezicht van Anecdote zien. Stoer zijn de bomberjasjes die de absolute ‘musthave’ zijn voor aankomende zomer. Stijlvol zijn de klassieke broekjes gecombineerd met een boxy blouse in minimalish wit. Een zomersestatement maak je met Anecdote’s maxi skirt en een wijd vallende op. En ga je voor comfort? Dan word je blij van de zachte joggingbroeken, geprinte T-shirts en zachte basic vestjes in de kleuren van het seizoen. Maak jouw persoonlijk look af met de grote zomer sjaal als belangrijkste accesoire.

Anecdote kiest dit voorjaar voor veel kleur. Bright Coral, Otter green, Plum, Bisque en mooie poedertinten als Pebble stone en Mud brown voor een chique nude-look. Combineer dit met frisse zomerse bloemenprints en grafische strepen.
Enjoy Spring Summer!

Anecdote is verkrijgbaar in de boetiek in Amsterdam, Wolvenstraat 15, online via de webshop en tot 15 juni in Maastricht, Rechtstraat 53.

Lees ook:Webwinkel voor Anecdote
Lees ook:ANECDOTE SS16: ODE AAN HET DUTCH NATIONAL BALLET
Lees ook:Welke kleuren dragen we deze zomer?
Lees ook:Hema introduceert 100 nieuwe kleuren nagellak
Lees ook:Trend Report SS2011: de kleur blauw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>