Vans en Liberty onthullen hun vierde capsule collectie

vans

Vans, en het Londense design house Liberty Art Fabrics, komen voor deze feestdagen uit met hun vierde Vans x Liberty Art Fabrics capsule collectie. Vanaf november zijn er vijf iconische Vans’ modellen verkrijgbaar met prints and patronen uit Liberty’s veelomvattende stoffen archief. Naast uitvoeringen van de Era, Old Skool and Sk8-Hi Reissue in de traditionele uniseks maatvoeringen is er ook een dames variant op de Authentic en Classic Slip-On in speciale vrouwenmaten.

De Era en Sk8-Hi Reissue zijn uitgevoerd met een Bay Laurel patroon, een mix van Paisley en gebloemd design, in de subtiele kleuren marine en grijs. De low-top Era toont de print over de hele schoen, terwijl op de Sk8-Hi een meer ingetogen versie te zien is in combinatie met overlays van suède en een leren sidestripe. Liberty’s Belmont Ivy, ontworpen door kunstenaar Justine Smith, is te zien op de zijkanten van de Old Skool. Alleen van dichtbij, is te zien dat de klimopbladeren in het patroon gemaakt zijn van bankbiljetten, een terugkerend thema voor het werk van Smith.

 

Lees ook:Preview Vans X Liberty Art Fabrics collectie
Lees ook:Havaianas en Liberty London ontwerpen samen een limited edition collectie: Liberty ♥ Havaianas
Lees ook:VANS PRESENTEERT: HET HOLOGRAM-PACK
Lees ook:Vans viert gouden jubileum met het 50th Anniversary Gold Pack
Lees ook:Vans komt met eerbetoon aan iconische print met voorjaarscollectie Checkerboard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>