Preview Vans X Liberty Art Fabrics collectie

Zoals bekend gaat Vans graag langdurige samenwerkingen aan met merken met een rijke historie. Voor 2015 hebben zij daarom opnieuw hun krachten gebundeld met het Londonse Liberty Art Fabrics. Dit keer staan de opvallende Liberty prints op twee Vans modellen voor vrouwen uit de Classic collectie.

Zo is er een Vans Authentic model met Liberty Wonderland print geïnspireerd op het bekende Alice in Wonderland verhaal: een speelse scene van een jonge versie van het beroemde personage Alice in een puzzel-print . Dit wonderlijke thema wordt doorgetrokken op de Classic Slip-On, in de vorm van een prachtig weelderig bloemenmotief in diepe warme kleuren voor de lente.

De Vans X Liberty Art Fabrics collectie is beschikbaar vanaf februari 2015, online en in de winkels.

www.vans.nl

Lees ook:Vans en Liberty onthullen hun vierde capsule collectie
Lees ook:Vans lanceert Disney collectie
Lees ook:ALICE IN WONDERLAND: THROUGH THE LOOKING GLASS – Trailer
Lees ook:Versace meets Alice in Wonderland
Lees ook:Houd je food cravings in bedwang met de nieuwste Vans collectie: de Late Night Pack

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>