VANS PRESENTEERT: HET HOLOGRAM-PACK

In het kader van de fashion weeks van dit seizoen presenteert Vans het Hologram-pack: een schoenen- en kledinglijn met op de jaren 90 geïnspireerde holografische prints.

Vans blijft vernieuwen met een spiksplinternieuwe versie van de iconische Vans Old Skool. Deze Old Skool-schoen heeft een iriserend oppervlak en is afgewerkt met tijk en de originele klassieke rubberen zool. De basis van dit pack is een zilverkleurige all over print met vallende sterren.

De kleding bestaat uit een raglanshirt en een sweatshirt met ronde hals voor vrouwen in verschillende kleuruitvoeringen met holografische prints op de klassieke Vans-patchlogo’s en mouwen.

“We wilden de fashion weeks van dit seizoen vieren met onze meest iconische en unieke producten. De verheven metallic uitvoering van de Old Skool is vrouwelijk en vol spanning en energie, en de holografische print op het raglanshirt maakt het authentieke Vans-patchlogo lekker dynamisch”, vertelt Amelie Robert, Vans Merchandising Manager voor Women & Kids.

Het Vans Hologram-pack is vanaf vandaag online verkrijgbaar via www.vans.nl.

Lees ook:Vans viert gouden jubileum met het 50th Anniversary Gold Pack
Lees ook:Vans en Liberty onthullen hun vierde capsule collectie
Lees ook:Vans slaat slag met nieuwe Nintendo-collectie!
Lees ook:Vans lanceert STAR WARS™ sneaker collectie
Lees ook:Houd je food cravings in bedwang met de nieuwste Vans collectie: de Late Night Pack

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>