7 For All Mankind x Malhia Kent capsule collectie

7-for-all-mankindWat begon als inspiratietrip naar Parijs, eindigde met een onverwachts bezoek aan het chateau van het Franse stoffenimperium Malhia Kent. Het resultaat: de meest spraakmakende couture samenwerking van dit seizoen! Het luxueuze denimmerk 7 For All Mankind introduceert de 7 For All Mankind x Malhia Kent capsule collectie voor dames. Met deze collectie is 7 For All Mankind het eerste denimmerk met een heuse couture 5-pocket jeans in de collectie.

Malhia Kent staat bekend om haar exclusieve stoffen, die worden gebruikt voor high fashion items. In de nieuwe 7 For All Mankind capsule collectie worden de iconische luxe tweeds van Malhia Kent gecombineerd met de populaire jeans van 7 For All Mankind. Er worden vier bijzondere stijlen aan de Fall 2013 collectie toegevoegd: de Silver Geo Tweed pants, Egyptian Gold Tweed pants en de Blue Metallic Stripe Tweed pants met het bijpassende Moto jacket. De jeans in deze collectie zijn voorzien van de Slim Illusion Second Skin. Deze super stretch, lichtgewicht constructie is het nieuwste op het gebied van deniminnovatie en combineert de stretch en het comfort van een jegging met de shape en het karakter van een jeans.

De samenwerking tussen 7 For All Mankind en Malhia Kent brengt alledaagse mode en high fashion samen; de items geven een instant touch of everyday glamour. De collectie is vanaf oktober 2013 verkrijgbaar in de 7 For All Mankind flagship stores.

Lees ook:Björn Borg lanceert SS16 Limited Edition Sport Couture capsule collectie
Lees ook:RUBY TUESDAY KIEST VOOR ICONISCHE STUKKEN IN DE COLLECTIE
Lees ook:Levi’s® introduceert de Wedgie fit
Lees ook:G-star RAW en Afrojack lanceren capsule collectie
Lees ook:Jaloers op de kleding van een zesjarige?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>