Jaloers op de kleding van een zesjarige?

Gepimpte vestjes, tunieken met bijpassende leggings en grijze strokenjurken. Klinkt dat als de nieuwe collectie van een high-end fashion label? Jawel, maar er zijn ook kindervarianten van deze must-haves. De nieuwe webshop Gewoonteleuk.nl heeft ze allemaal op een rij.

Handgemaakte kleding is niet alleen populair bij fans van ecomode en couture. Ook voor kinderen is een kledingstuk dat met aandacht en vakmanschap is gemaakt een cadeautje. De nieuwe Nederlandse webshop Gewoonteleuk.nl heeft een kleurrijke collectie vol handgemaakte must-haves voor kinderen tot zes jaar.

Naast klassieke vestjes die met stoere en lieve opdrukken zijn gepimpt (van Tante Ada), heeft Gewoonteleuk.nl ook kleding van hippe merken zoals Keedo en Bug Zoo. Denk aan leggings, tunieken, strokenjurkjes, trenchcoat-achtige jasjes, hoodies en combat pants. Ook zijn er schoenen en accessoires zoals kussenhoezen en slabbetjes. Als je de kleurrijke, trendy outfitjes ziet, zou je dan niet wensen dat je vijf of zes was?

Op de foto: Set van tuniek, jurk en legging van Keedo

Lees ook:Daryl van Wouw bij Dressesonly.nl
Lees ook:Hip of hype: De nieuwe leggings
Lees ook:Verantwoorde mode bij H&M
Lees ook:Accessoires van Twine: zo bijzonder kan simpel zijn
Lees ook:ZENDEE LANCEERT COLLECTIE UNIEKE JURKJES VOOR DE LANGERE VROUW

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>