Accessoires van Twine: zo bijzonder kan simpel zijn

Van simpele, eerlijke materialen maak je goede spullen. Dat bewijst de nieuwe webshop Shoptwine.com maar weer eens.

Schoenen, riemen, kettingen, portemonnees, ringen, haarspelden – alles bij webshop Shoptwine.com ziet er lief en vrolijk uit. De producten zijn eerlijk en duurzaam gemaakt en voorzien van vertederende details en bijna kinderlijke kleuren.

Als je een bijzonder accessoire zoekt, dan is Twine echt iets voor jou. Zo zijn er handgemaakte riemen uit Peru met borduursel in allerlei kleuren. De portemonneetjes uit Japan zijn groot genoeg om ook je lipstick in te bewaren. En wie kan er zonder zo’n roze messenger bag in praktisch klein formaat?

Ook voor cadeautjes is Twine handig. Met de handgemaakte kettingen met hartjes en haarclips met vilten bloemen heb je zó een origineel cadeau in huis.

Twine is een initiatief van de oprichtsters van Romp, een webshop voor kinderen met speelgoed, kleertjes en interieuraccessoires. Niet toevallig is Romp qua uitstraling net zo fris en fruitig als Twine.

Lees ook:EAH! maakt fashion statement voor de hond
Lees ook:Roze parels voor een goed doel
Lees ook:De drie mooiste riemen van Mooieriemen.nl
Lees ook:Riemen bij de franjes
Lees ook:Win een feestelijk armbandje van XOXO shop

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Accessoires van Twine: zo bijzonder kan simpel zijn

  1. Brown

    Thank you! You often write very interesting articles. You improved my mood.

      /   Reply  / 
  2. vakantienieuws

    Hallo ,

    Ik ben net terug van een vakantie naar spanje. als je ooit in de buurt bent van baskenland en e houd van Fietsen dan moet je zeker de fabriek van [url=http://www.orbea.com]orbea[/url] gaan bezoeken.
    Je krijgt er alle informatie van en eht zijn super fietsen. Ik heb deze tip gekregen via een kleine site [url=http://www.vakantienieuws.info]vakantie nieuws[/url]
    Nu ik vond de linkop jullie site en wou jullie toch nog even bedanken .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>