Riemen bij de franjes

Wil je je franjetas aanvullen met een al even trendy riem? Dat kan heel makkelijk met de accessoirelijn van Fab.

Het Nederlandse merk Fab. is vooral bekend van de oversized franjetassen. De riemen van het accessoirelabel zijn al even hip en zijn natuurlijk perfect te combineren met de trendy tassen. Denk: leren riemen in pythonlook, geitenleren riemen met bloemenprint en basic belts in bruin en zwart.

Inmiddels bestaat de tassencollectie van Fab. uit clutches, hold-alls, avondtasjes en schoudertassen in uiteenlopende kleuren. Zo is de populaire franjetas er in basistinten zoals bruin en zwart, maar ook in opvallende varianten rood, grijs en roze. De riemen passen helemaal in dit kleurenpalet.

De riemen, tassen en andere accessoires van Fab., dat in 2006 werd opgericht door ontwerpster Fabienne Chapot, worden handgemaakt van luxe materialen zoals suède, slangenleer en kalfsleer. De lijn wordt verkocht via winkels, Fab.’s eigen winkel in Den Haag en webwinkels zoals Mooieriemen.

Op de foto: Riem in pyhtonlook van Fab.

Lees ook:EAH! maakt fashion statement voor de hond
Lees ook:Fashion.blog.nl geeft merkriemen van Mooieriemen.nl weg!
Lees ook:De drie mooiste riemen van Mooieriemen.nl
Lees ook:Nieuw van Madea: bag & belt
Lees ook:Metallics maken de man

1 Reacties // Reageer

One thought on “Riemen bij de franjes

  1. Riemen Toko

    Fab heeft inderdaad mooie riemen! Jammer dat er in het oosten van het land geen winkels zijn die het verkopen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>