Roze parels voor een goed doel

Webshop Pure & Timeless sponsort Pink Ribbon met de verkoop van roze parelsieraden. En de armbandjes en kettingen zijn nog trendy ook.

Roze parelsieraden in een roze gift bag, welke vrouw wil dat niet? En met de aankoop van de sieraden steun je ook nog een goed doel. Webshop Pure & Timeless doneert namelijk een groot deel van de opbrengsten aan Stichting Pink Ribbon, die vrouwen met borstkanker steunt.

Geen lousy 10%, maar ruim 60% van de verkoopprijs van de roze parelsieraden van Pure & Timeless wordt overgemaakt aan Pink Ribbon. De webshop voor parels en sieraden wil met deze goededoelenactie bijdragen aan de bekendheid van de Stichting Pink Ribbon en aan het makkelijker bespreekbaar maken van borstkanker.

De sieraden uit de actie voor Pink Ribbon zijn trendy, betaalbaar, en natuurlijk lekker roze. Denk bijvoorbeeld aan een armband met felroze zeeschelp en ivoorwitte parels voor nog geen acht euro. Als je deze koopt, geef je indirect 5 euro naar Pink Ribbon.

Op de foto: Armband Pandora Style uit de Pink Ribbon collectie van Pure & Timeless

Lees ook:Manfield lanceert pump met roze zool
Lees ook:Lucky bracelet voor Pink Ribbon
Lees ook:Mode voor Borstkankermaand
Lees ook:Nederlandse designer bag voor Pink Ribbon
Lees ook:Kick-off borstkanker oktobermaand

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Roze parels voor een goed doel

  1. Stars

    Mooi initiatief en dat 60% aan een goed doel wordt geschonken is natuurlijk heel veel. Het zou pas hard gaan als Samsung, ook een sponsor van Pink Ribbon, een dergelijk aandeel van hun Samsung Star aan Pink Ribbon zou doneren (de Star is als Pink Ribbon pakket vekrijgbaar). Ik vraag me alleen af om met dit soort actie het onderwerp makkelijker bespreekbaar wordt, mensen praten sowieso liever niet over dergelijke dingen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>