Verantwoorde mode bij H&M

 

Dit voorjaar lanceert H&M een modelijn voor dames, jongeren, kinderen en baby's, gemaakt van biologisch verbouwde katoen. Mens- en milieuvriendelijke mode wordt steeds belangrijker. Aan de zogenoemde verantwoorde kleding wordt niet alleen in de pers steeds meer aandacht besteed, ook de consument lijkt er klaar voor. Volgens Margareta van den Bosch, hoofd designafdeling bij H&M, combineren de kledingstukken een bewuste keuze van materialen met de laatste trends, waardoor je er niet alleen goed uitziet maar je innerlijk ook goed voelt. En dat geloof ik maar al te graag, als ik het schattige babdydoll-jurkje hiernaast zie.

 

 

 

 

 

Bij de dameskleding draait alles om een cleane, romantische stijl met wijde A-lijn jurken, tunieken, hemden en mooie jersey topjes – en dit alles in combinatie met bijpassende leggings. Verder zijn er diverse items in joggingstof en een beha met bijpassende hipster. Ook aan positiemode is gedacht. Voor de aanstaande moeder zien tunieken met bijpassende leggings evenals een zeer praktische voedingstop. De kleuren zijn geïnspireerd op natuurlijke kleuren zoals aubergine, limoen, oudroze en grey melange.

Alle items uit de collectie zijn voorzien van een speciaal label, zodat de groene shoppers ze makkelijk kunnen vinden. De kledinglijn zal vanaf maart 2007 verkrijgbaar zijn in een geselecteerd aantal winkels in alle landen waar H&M gevestigd is.

Lees ook:Hip of hype: De nieuwe leggings
Lees ook:Jaloers op de kleding van een zesjarige?
Lees ook:Mode of Misser: bloemenlegging van H&M
Lees ook:Hip bij het hardlopen
Lees ook:MATCHING ACCESSOIRES VOOR HUISDIER EN BAASJE

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Verantwoorde mode bij H&M

  1. kim

    Ja idd henm is gwn vet et heeft coole kleding en ik ben er weg van

      /   Reply  / 
  2. m.j.van de bilt

    ik heb 3 weken geleden een catalegus aan gevraagd maar nog steeds niet ontvangen.m.j.van de bilt roswydelaan 46 3454 bp de meern

      /   Reply  / 
  3. M. de Kleijnen

    Ik heb 2 dochters die heel graag jullie catalogus zouden willen ontvangen. Alvast bedankt,
    Hedwig de Kleijnen

      /   Reply  / 
  4. Marieke

    Hoi Hediwg,

    Je kunt op de site van H&M http://www.hm.com een catalogus bestellen. Dit staat onder H&M shop.

    Groetjes.

      /   Reply  / 
  5. Slater

    Slater is een bedrijf wat kwalitatief hoogstaande tshirts levert tegen een goede prijs. Er zijn heel veel leveranciers die de tshirts verkopen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>