Björn Borg lanceert SS16 Limited Edition Sport Couture capsule collectie

ijdens Stockholm Fashion Week presenteerde Björn Borg afgelopen zomer haar op retro space geïnspireerde showpieces. Voor deze SS16 Sport Couture Capsule collectie is DJ en modeliefhebber Mimi Xu samen met haar dochter gekozen als icoon voor deze campagne. De Limited Edition Sport Couture capsule collectie is vanaf 19 januari 2016 exclusief verkrijgbaar via bjornborg.com.

Björn Borg bracht een ode aan het Mars One-initiatief in hun SS16-show en werd gepresenteerd tijdens Stockholm Fashion Week afgelopen zomer. Het eerbetoon aan deze visie heeft geleid tot deze zeer gelimiteerde sport couture showpieces en is geïnspireerd op de geschiedenis van de ruimtevaart. De langverwachte retro-stijl collectie is verkrijgbaar in marineblauw, wit en rood en heeft gestreepte en geribbelde details voor de ultieme sport vintage look.

De langverwachte SS16 Limited Edition Sport Couture capsule collectie van Björn Borg is exclusief verkrijgbaar via bjornborg.com vanaf 19 januari 2016 en te koop voor prijzen vanaf 21 tot 320 euro. Alle items zijn genummerd en worden geleverd in een op maat gemaakte gym-tas. De collectie bestaat uit 85 items plus zes verschillende bijpassende sokken. Er zijn vijf stijlen voor hem en acht stijlen voor haar, wat aangeboden wordt in meerdere kleuren. Afgezien van de kleding is er ook nog een cross-over tas verkrijgbaar in 6 verschillende ontwerpen.

Lees ook:Craig Green x Björn Borg capsule collectie
Lees ook:Björn Borg toont exclusieve training voor Mars collectie tijdens Fashion Week Stockholm
Lees ook:Karl Lagerfeld sports Zalando
Lees ook:Tennisspelers Björn Borg en John McEnroe lanceren underwearcollectie
Lees ook:Björn Borg showt ´See now, Buy now´ collectie in Royal Tennis Hall

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>