Review Glossybox juni 2012

Al eens gehoord van de Glossybox? Elke maand stuurt GLOSSYBOX haar abonnees een combinatie van vijf beauty miniaturen in een leuk verpakte box. Dit zijn beautyproducten van bekende en onbekendere, nieuwe merken. Wij van Fashion.blog bestelden zo’n glossybox om eens te kijken wat er nu allemaal precies in zit en wat je er nu precies aan hebt.

We ontvingen de Glossybox van de maand juni met een mooi lint erom en een kaartje waarop stond dat de Glossybox zorgt dat je klaar bent voor een zomer vol zon, zee en strand. In de box zaten vijf producten, zoals aangegeven op de kaart, die eveneens in de box zat.

  • Texturising spray van Toni & Guy – 75ml
  • Lait Solaire van Biotherm – 30 ml
  • Teenspreiders van Herome
  • Figs & Rouge lippenbalm
  • Alessandro Pedix voetencreme

Eigenlijk allemaal heel nuttige producten. Bovendien zijn de miniverpakkingen erg fijn om mee op vakantie te nemen. Een crème voor onze hielen zullen we zelf niet zo snel kopen, maar we gaan ‘m uitproberen.

Op een brief die in ook de Glossybox zat, stonden nog meer producten (een hand en voeten peeling en een lippengloss) maar deze zaten er bij ons niet in.

Als je graag op de hoogte blijf van de laatste beautyproducten/trends is de Glossybox interessant. Voor 12,50 per maand is de box tevens aardig om cadeau te geven.

We zijn alweer benieuwd wat er in de volgende Glossybox zit!

Lees voor meer het laatste beautynieuws de Glossyblog.

 

Lees ook:Party proof met Glossybox oktober
Lees ook:Nooit meer een miskoop
Lees ook:Beautymerk Philiosphy komt naar Nederland
Lees ook:Grazia: ‘Liever naakt dan namaak’
Lees ook:Afvallen tijdens het shoppen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>