Nooit meer een miskoop

Iedereen heeft er wel één: dat iets te dure kledingsstuk dat in de kast hangt en in een opwelling gekocht is. Het past nét niet helemaal goed, het zit nét niet helemaal lekker. Het is nog nooit gedragen en de kans dat dat ooit zal gebeuren is klein. Maar de oplossing is gegeven op trendystyle.nl. Lees verder om je te weren tegen de Miskoop.

Het is heel moeilijk, en daarom ook meteen de beste tip: Probeer niet toe te geven aan een koopziekmoment. Je lunchpauze tijdens een vervelende werkdag lijkt natuurlijk het perfecte moment om eens diep in de buidel te tasten. Toch worden juist op zo’n moment dingen gekocht die daarna nooit het daglicht meer zullen zien. De uitverkoop vormt ook een gevaar, met de outlet store als ‘evil twin’. Flinke korting op dure merken maakt dat we, vaak tegen beter weten in, kleding kopen die we nooit zullen dragen. Gewoon omdat het net niet onze smaak is, maar wel van dat bepaalde merkje.
Kopen in gezelschap is ook een killer. Hoe leuk het ook is om met een stel vriendinnen de winkelstraten af te struinen, we laten ons snel beinvloeden door andermans smaak. En dat resulteert in een shirtje dat een vriendin heel mooi vond staan, maar eigenlijk niet onze stijl is.
De beste tip is dat we nooit iets zouden moeten kopen dat niet past bij onze persoonlijke stijl en smaak. Iets kopen omdat het goedkoop is, of omdat de dame in de supermarkt er zo fantastisch in uitzag loopt vaak fataal af. En een iets te dure jurk voor een speciale gelegenheid zal vaak in de kast blijven hangen. En mochten we toch eens de fout ingaan, dan kunnen we het gelukkig snel op marktplaats zetten!

Lees ook:Nieuw! 24/7 outlet shoppen bij Net-A-Porter
Lees ook:Kijk in de kledingkast van Orangebag.nl
Lees ook:Kijk in de kledingkast van Mel-Inc
Lees ook:How to wear: de nieuwe Western Boot
Lees ook:Hoe kies je een passende das bij je overhemd?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>