Win kaartan voor Get Behind The Mask Party van Tia Maria

Tia Maria houdt aanstaande donderdag 7 juli een speciale ‘Get Behind The Mask’ party. Tijdens dat feest wordt, onder begeleiding van de beats van DJ’S Claire & Sheila Hill, de internationale zoektocht gestart naar het nieuwe gezicht van Tia Maria voor 2012. Wil jij op dit feestje aanwezig zijn? Dat kan! Fashion.blog mag 5×2 kaarten weggeven.

Interesse? Stuur een mailtje naar: [email protected] 

Over Tia Maria
Tia Breeze is de perfecte cocktail tijdens jouw avond uit. De verrassende mix met cranberry sap maakt het een licht en fris drankje waar je die lekkere ‘buzz’ van krijgt, die helemaal past bij een ‘Friday night out with the girls’.

Mix it!  - Hoe maak je een Tia Breeze?

Tia Maria is een rijke likeur met zachte koffie en vanille smaken die gecomplementeerd worden door de frisse en fruitige smaak van cranberry sap. Vul een groot glas met ijs, giet de Tia Maria erover en Mix It! met cranberry sap. Knijp er een schijfje limoen in uit en je hebt een fenomenaal frisse en verrassende cocktail – perfect voor die zinderende zomeravonden.

Lees ook:Nieuw hip drankje: Bols Natural Yoghurt
Lees ook:Jillz introduceert een nieuwe variant
Lees ook:Dita von Teese zwaar aan de drank
Lees ook:Maria Tailor showt haar SS17 collectie in de A’DAM Lookout
Lees ook:ANECDOTE OPENT TIJDELIJKE BOETIEK IN MAASTRICHT

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>