Jillz introduceert een nieuwe variant

indexBehalve drukke prints en chunky accessoires volgen we bij Fashion.blog ook andere trends op de voet. Wat dacht je van de toenemende populariteit van slow juices, vlierbes- en gemberdrankjes? Een absolute trend waar drankje Jillz handig op inspeelt met een nieuwe variant; Jillz Elderflower-Mint. een sprankelende appelcider mèt de toevoeging van een kenmerkende, zachte vlierbloesemsmaak en een lichte hint munt.

Onderdeel van het succes van Jillz is de verfrissende smaak, de kleine handzame flesjes en het lage alcoholpercentage. Ook Jillz Elderflower-Mint bevat 5% alcohol en wordt verkocht in losse flesjes, of per zes verpakt, en zal verkrijgbaar zijn in veel supermarkten en horecazaken. Hiermee is Jillz Elderflower-Mint het ideale drankje voor op het (dak)terras, tijdens een picknick in het park en is het de perfecte foodie-partner tijdens alle festivals van dit seizoen. Aanrader: drink Jillz Elderflower-Mint uit een glas bomvol ijs.

Cheers!

 

Lees ook:Jillz gaat samenwerking aan met eerste Nederlandse dramaserie van LINDA.tv
Lees ook:Italiaanse fashionista’s aan de Cola Light
Lees ook:Karl Lagerfeld tanktop bij aankoop Coca Cola light flesjes
Lees ook:Jean Paul Gaultier ontwerpt Coca-Cola light flesjes
Lees ook:Mint, nieuw modemagazine

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>