Tassen van Omar Munie in museum

omar munieOmar Munie is pas 23 jaar maar heeft als tassenontwerper al heel wat bereikt. Deze zomer worden dertig van zijn tassen tentoon gesteld in Tassenmuseum Hendrikje.

Omar Munie’s tassen zijn vaak net even anders dan je verwacht. Hij ontwierp eerder al laptop- en business tassen, grote weekendtassen en allerhande damestassen, vaak in een extraverte mix van leer met exotische en bloemige Franse stoffen.

De voering die hij voor zijn tassen gebruikt, ontwerpt hij zelf. Het leer koopt hij in vanuit Italië. Van elke tas maakt Munie slechts 25 exemplaren, zo zorgt hij ervoor dat zijn tassen exclusief blijven.

omar munie2Omdat zijn tassen er zowel van binnen als van buiten erg goed uitzien, geeft het Tassenmuseum Munie de kans zijn werk te tonen.

Sigrid Ivo, directeur van het Tassenmuseum: ‘Wat Omar Munie uniek maakt is de gedurfde combinatie van materialen en de perfecte afwerking. Daarnaast ben ik erg onder de indruk dat zo’n jonge ontwerper niet alleen zeer creatief is, maar ook zakelijk inzicht heeft waardoor zijn tassen (inter-)nationaal een succes zijn.’
Munie’s tassen zijn van 29 juni t/m 22 augustus te bezichtigen in Tassenmuseum Hendrikje.

Lees ook:Vrolijk het voorjaar in met nieuwe clutch Omar Munie
Lees ook:Exclusieve olifantentas met een heleboel elegantie
Lees ook:Tassenmuseum Hendrikje toont Nederlands label Keecie
Lees ook:Tassenmode dankzij vrouwen
Lees ook:Tassen van MichelAngelo in Amsterdamse Tassenmuseum

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tassen van Omar Munie in museum

  1. Tassen-freak

    Leuke designer en zo jong nog, als je verstandig bent koop je er nu een paar. Sla ze goed op en dan kun je over 10 jaar stoppen met werken.

    Of je steelt er natuurlijk gewoon de show mee.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>