Tassen van MichelAngelo in Amsterdamse Tassenmuseum

Ter ere van de Amsterdam International Fashion Week is de hele maand juli in Tassenmuseum Hendrikje een tassenexpositie van MichelAngelo te zien.

Wie: MichelAngelo, het merk van de Thaise Pichet Mitipaisalkul, brengt verschillende keren per jaar exclusieve collecties tassen met bijpassende portemonnees op de markt.
Wat: In juli 2009 vindt in het Amsterdamse Tassenmuseum Hendrikje een speciale expositie over MichelAngelo plaats. Er zijn leren tassen en portemonnees te zien die in een kleine oplage in Italië zijn gemaakt.
Waar: In Tassenmuseum Hendrikje, aan de Amsterdamse Herengracht, zijn steeds wisselende tentoonstellingen te zien. Daarnaast promoot het museum hedendaagse ontwerpers uit binnen- en buitenland via kortlopende verkoopexposities. De expositie van MichelAngelo is hier een voorbeeld van.

Waarom: Als je toch in Amsterdam bent voor de AIFW, dan maak je toch meteen een ommetje langs het Tassenmuseum?

Weetje: In augustus is in het Tassenmuseum een verkoopexpositie over Massuniq te zien. En je kunt in die periode ook nog steeds de tentoonstelling Beestachtige tassen bewonderen.

Op de foto: Een van de tassen van MichelAngelo die te zien zijn in het Tassenmuseum

Lees ook:Tassenmuseum Hendrikje toont Nederlands label Keecie
Lees ook:Feestje voor jarig Tassenmuseum
Lees ook:Japans design in Tassenmuseum Hendrikje
Lees ook:Britse tassen in Amsterdamse Tassenmuseum
Lees ook:Modieuze museumstukken van Maria Hees

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>