Exclusieve olifantentas met een heleboel elegantie

Bij een olifantentas denk je misschien aan een oversized hold-all van saaie grijze stof. Maar de tas die Omar Munie voor de Elephant Parade heeft ontworpen, is eleganter dan je zou verwachten. En je kunt de collector’s item nog gratis in handen krijgen ook!

Omar Munie heeft een exclusieve tas ontworpen die te winnen is via een speurtocht van de Elephant Parade. De publieke tentoonstelling van 112 door celebs beschilderde olifantenbeelden is momenteel in Amsterdam te zien. Door tijdens een wandeling langs de beelden, die onder andere zijn geplaatst op het Museumplein en Koningsplein, veertien vragen te beantwoorden, maak je kans op deze exclusieve designer bag ter waarde van 500 euro.

De tas van Omar Munie is gemaakt van donkerbruin rundleer en voorzien van zwarte fluwelen banden. Op de tas is natuurlijk een afbeelding van een olifantenhoofd te zien. Ook is er gebruik gemaakt van de bloemenstof die zo kenmerkend is voor Omar Munie.

De Elephant Parade, die eerder plaatsvond in Rotterdam en Antwerpen, is een initiatief voor het behoud van de Aziatische olifant. De olifantenbeelden die tot 31 oktober 2009 in het straatbeeld van Amsterdam zijn te zien, zijn beschilderd door kunstenaars en creatievelingen zoals Henk Schiffmacher, Daryl van Wouw en Jan Taminiau. Op 12 november 2009 worden de beelden onder leiding van Christie’s geveild in de Zuiveringshal op het Westergasfabriek terrein. De opbrengst van de veiling gaat naar Elephant Family, de door Mark Shand opgerichte stichting ter bescherming van de Aziatische olifant.

Op de foto: Tas van Omar Munie voor Elephant Parade

Lees ook:Judith Osborn wil ook meedoen aan Elephant Parade
Lees ook:Vrolijk het voorjaar in met nieuwe clutch Omar Munie
Lees ook:Olifantenmode op de Elephant Parade
Lees ook:Jan Taminiau en Daryl van Wouw bij Elephant Parade 2009
Lees ook:Tassen van Omar Munie in museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>