Love magazine toont acht naakte supermodellen

LOVEMAGAZINELove magazine heeft wederom iets gevonden om in de media volop onder de aandacht te komen. Het tijdschrift publiceert in haar allernieuwste uitgave namelijk foto’s van acht naakte supermodellen. Kate Moss, Naomi Campbell, Lara Stone, Amber Valletta, Natalia Vodianova, Jeneil Williams, Kristin McMenamy en Daria Werbowy waren bereid hun medewerking te verlenen aan Love magazine.

Het tijdschrift koos voor deze vrouwen, omdat zij gezien worden als de mooiste vrouwen van de wereld. Om te laten zien dat de modellen ook erg van elkaar verschillen en om aan te tonen dat perfectie niet alleen maar een bepaalde look heeft, publiceerde Love magazine eveneens de maten van alle modellen.

De acht supermodellen zijn niet alleen te bewonderen in een veertig pagina’s tellende fotoserie in het blad, maar staan ook alle acht op de cover van Love magazine. Los van elkaar welteverstaan, want er zijn acht verschillende covers gemaakt. De modellen werden daarvoor door Mert Alasin exact dezelfde pose op de foto gezet. Mert Alas zei daarover in een persverklaring: Het was erg interessant om de modellen naakt en in dezelfde pose te bestuderen. Ze zijn zo verschillend maar zien er allemaal ook zo krachtig uit.’

De nieuwste Love magazine zal vanaf de tweede week van februari verkrijgbaar zijn. Dan zal de strijd losbarsten tussen de modellen, want welke cover zal het best verkopen?

Bron bericht: Daily Mail

Lees ook:Gap verkoopt T-shirts met naakte modellen
Lees ook:Lara Stone naakt op cover Love magazine
Lees ook:Huilende Lara Stone siert cover Love magazine
Lees ook:I love Fake Magazine gelanceerd in Amsterdam
Lees ook:Nieuwe Valentino campagne choqueert met naakte modellen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>