I love Fake Magazine gelanceerd in Amsterdam

Amsterdam is vanaf vandaag een mode / lifestyle magazine rijker. I Love Fake Magazine werd donderdagavond in de hippe winkel SPRMRKT in Amsterdam gelanceerd.

Voor het lanceringsfeest waren enorm veel belangstellenden naar de winkel gekomen, onder wie ontwerpers (Bas Kosters, Claes Iversen, Jan Boelo en Kim Bakker (van Non by Kim)), modellen (transseksueel model Valentijn) modejournalisten en – bloggers en een hele hoop edgy geklede creatievelingen. En dat is dan ook meteen de perfecte beschrijving van de doelgroep van het magazine.

De eerste editie van I Love Fake Magazine werd – zonder enig startkapitaal – op poten gezet door Jolijn Snijders, Jordy Huinder en Harold Jonk. Vanaf nu zal het magazine twee keer per jaar verschijnen, in Nederland maar in ieder geval ook in Amerika, Engeland, Frankrijk en België.


Oprichters van I Love Fake Magazine Jordy en Jolijn

Drukte bij SPRMRKT aan de Rozengracht tijdens de lancering van I love fake magazine.

(Klik op de foto’s voor een vergroting)

Foto’s: Tess van Daelen

Lees ook:Lara Stone naakt op cover Love magazine
Lees ook:Topshop opent shop-in-shop in SPRMRKT Amsterdam
Lees ook:Björn Borg laat je duizelen
Lees ook:Topshop geopend in Amsterdam
Lees ook:Dubbelnummer van Jan boordevol mode

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>