Lara Stone naakt op cover Love magazine

Als je kijkt naar de vele klussen die topmodel Lara Stone de laatste maanden heeft gedaan, kun je je haast niet voorstellen dat ze niet een paar body-doubles heeft ingehuurd.
We zagen Stone in modeshows van de grootste merken, op covers van de beste modebladen en in campagnes van de meest populaire modelabels.
Sinds kort kan er weer een nieuwe -zeer opvallende- cover aan haar modellenportfolio worden toegevoegd. Stone siert namelijk de cover van Love magazine, naakt welteverstaan.

De cover van Love Magazine met daarop een naakte Lara Stone is bedoeld als teaser cover. Dat het blad met deze cover de nodige aandacht zal trekken, is één ding dat zeker is. De editie is gewijd aan mode-iconen. De foto van Lara Stone werd genomen door modefotografen Mert Alas en Marcus Piggott. 

Het is de tweede keer dat Love Magazine een naakte dame op de cover heeft staan. Hoewel het voor een heel ander beeld zorgde, was ook zangeres Beth Ditto ooit op de cover te zien.

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen zomer poseerde de 13-jarige Tavi eveneens voor Love Magazine.
 

 

 

 

 

 

 

 

Bron foto Lara Stone: beauty confessional

Lees ook:Gap verkoopt T-shirts met naakte modellen
Lees ook:Love magazine toont acht naakte supermodellen
Lees ook:Lara Stone (29) bevallen van eerste zoontje
Lees ook:Sneak Preview: David Beckham uit de kleren voor Armani
Lees ook:Lara Stone naakt in Franse Playboy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>