Nieuwe Valentino campagne choqueert met naakte modellen

valentino01Normaal gesproken raakten we niet zo snel in shock bij het zien van een Valentino advertentie, maar voor het aankomende najaar heeft de campagne van het label een enorme transformatie ondergaan, waarvan we versteld staan.

Voor de herfstcampagne heeft Valentino afscheid genomen van fotografen Mert Alas and Marcus Piggott en is David Sims aangenomen voor de klus. Sims ging de uitdaging aan en nam het risico om zowel naakte als geklede modellen in de advertenties te laten zien.

Bovendien kozen de creative directors van Valentino, Maria Grazie Chiuri en Pier Paolo Piccioli, voor een zwart-wit campagne en werd besloten de shoot te houden op het hoofdkantoor van het Label in Parijs.

‘We hadden het idee om met candid shots onverwachte, intieme, zwart-wit foto’s te maken van onconventionele en individuele schoonheid met een gevaarlijke verborgen ondertoon’, aldus Chiuri. ‘We denken dat deze visie erg modern en vrouwelijk is. Ook wilden we de unieke persoonlijke allure van alle vrouwen laten zien’, voegde Piccioli eraan toe.

In de campagne zijn de modellen Freja Beha, Mika Jagaciak en Tati Cotlar the zien. Van elk van deze dames zijn twee foto’s te zien; een waarin ze gekleed is in kleding uit de nieuwste herfstcollectie en een waarin ze naakt is. In de naakte foto hebben de modellen wel een juiste pose aangenomen, zodat er geen intieme lichaamsdelen te zien zijn.

De nieuwste Valentino advertentie staat deze maand in de Italiaanse Vogue.

Lees ook:Erotische Suit Supply advertenties verboden
Lees ook:De nieuwe Burberry campagne: the making of
Lees ook:Valentino en Wolford gaan uitstekend samen
Lees ook:Klant bepaalt zelf hoe hij nieuwste Burberry campagne bekijkt
Lees ook:Beyoncé is stoere rock chick in nieuwe House of Deréon campagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>