Stijlvol en zonnig het herfstweer trotseren

Herfstweer in Nederland is voor fashionista’s natuurlijk laarzenweer. Ook als de regen met bakken uit de hemel komt, kan je er van top tot teen stylish uitzien. Laarzenspecialist BootCreation helpt daarbij met Italiaans trendschoeisel.

Een Nederlands laarzenlabel met een Engelse naam en een Italiaans product. Het is duidelijk: voor de ideale modieuze regenlaars is een internationale inspanning nodig. Gelukkig hebben wij de winkel met het resultaat – praktische, vrolijke en stijlvolle regenlaarzen in allerlei kleuren en maten – dicht in de buurt. Want BootCreation verkoopt de uitgebreide collectie laarzen via haar webwinkel in ons kikkerlandje.

Tijdens het absolute hoogtepunt (of dieptepunt, het is maar hoe je het bekijkt) van de herfst van 2009 mocht Fashion.blog.nl een paar blauwe regenlaarzen van BootCreation weggeven. De Stivale Teschio is voor durfals: de schacht van de laars is voorzien van een paarse gesp en over de hele schoen zijn stoere piratenhoofden geprint. Daar durf je dus zeker de straat mee op bij stormachtig weer!

Hedwig Geerts kan voortaan ook bij de donkerste regenwolken met een zonnig humeur over straat. Zij krijgt namelijk een paar Stivale Teschios opgestuurd. Niet gewonnen? Pimp je humeur met de nieuwe geurende laarzen van BootCreation!

Op de foto: De Stivale Fucsia van BootCreation

Lees ook:Win met Fashion.blog.nl een stoere laars van BootCreation
Lees ook:BootCreation komt met kunstzinnige laarzen
Lees ook:Pimp je laarzen met Bandits
Lees ook:Hip of hype: Tas aan je laars
Lees ook:Show some hardware!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>