Pimp je laarzen met Bandits

Ben je uitgekeken op die klassieke leren laarzen waarmee de kledingkast vol staat? Geef ze een boost met de Bandit, een soort miniceintuur die je om de schacht van de laars hangt. Niet alleen voor cowboys!

Het recept van de Bandit is simpel. Je laat het accessoire over de laars glijden, doet de laars vervolgens aan en maakt het miniceintuurtje op de gewenste hoogte vast. Het resultaat is een geheel gepimpte laars met een stoere uitstraling!

De Bandit is een uitvinding van twee Amerikaanse vriendinnen die het accessoire – een soort ketting voor de schacht van de laars – bedachten toen ze op zoek waren naar een manier om hun favoriete laarzen een boost te geven. Inmiddels bestaat hun collectie uit klassiekers (stoffen bandjes met opvallende motieven die vooral bovenaan de laars worde gedragen) en stoere seizoensitems (zoals dit najaar de leren riem met het zilver- of goudkleurige kettinkje die perfect past bij een cowboy boot of biker look). Ook zijn er exemplaren met studs en opvallende gekleurde bandjes met strass.

Voor alle soorten Bandits geldt dat ze op iedere maat laars passen, op de juiste plaats blijven zitten door een verstelbare sluiting en het hechtende stofgebruik, en bedoeld zijn om fun mee te hebben.

Op de foto: Goud/zwart paar Bandits uit de najaarscollectie 2009 van The 2 Bandits

Lees ook:Is de cowboy look een bad look?
Lees ook:Hip of hype: Tas aan je laars
Lees ook:De Western laars in een modieus jasje
Lees ook:Sheepy concurrentie voor de Slovz en Ugg
Lees ook:De Moo boot versus ugly Uggs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>