De Moo boot versus ugly Uggs

De Moo Boot komt rechtstreeks uit Nieuw-Zeeland. De handgemaakte leren laars doet denken aan de Ugg, maar is dankzij de kenmerkende cow spots net wat opvallender.

Zijn Uggs ugly? De Moo Boot steekt in ieder geval de draak met de populaire lompe laarzen. De handgemaakte leren laarzen met cow spots zijn stoer en trendy, maar niet elegant of supervrouwelijk te noemen. En met de creatie van het Nieuw-Zeelandse LNA ga je zeker niet onopgemerkt over straat!

De collectie van Moo Boot, die sinds november 2009 in Nederland verkrijgbaar is, varieert van trendy laarzen die bij verschillende kledingstijlen passen (de Moo Boot City) tot luxere booties met een voering van merinowol en een kraag van bont (Possum Exclusive). Er zijn ook laarzen met een profielzool die niet misstaan op het platteland (en die heel toepasselijk Country heten) en variaties voor kinderen.

Het idee achter de Moo Boots van LNA is een laars van goede kwaliteit en duurzame materialen (zoals wol en runderleer), die een bijzondere uitstraling krijgen door het gebruik van authentiek koeienleer. Moo Boots zijn verkrijgbaar via schoenenspeciaalzaken, country stores, modewinkels en de website van Lanona. Welke Ugg-liefhebber durft?

Op de foto: Moo Boot City

Lees ook:Hip of hype: Tas aan je laars
Lees ook:De Western laars in een modieus jasje
Lees ook:Bikerbabe? Dan wel chique schoenen!
Lees ook:De laars die iedereen deze herfst in huis moet hebben
Lees ook:Mode of misser: laarzen en bloemenjurk

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “De Moo boot versus ugly Uggs

  1. Igor Kampman

    Hallo, ik heb wel interesse in de Moo boot country, maat 44?

    M.v.g. Igor

      /   Reply  / 
  2. Igor Kampman

    Of city?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>