Win met Fashion.blog.nl een stoere laars van BootCreation

Regenlaarzen zijn gerust een fashion item te noemen. Vooral als het gaat om de trendy exemplaren van de Nederlandse laarzenspecialist BootCreation. Fashion.blog.nl mag een paar stoere blauwe laarzen met gesp weggeven!

Voor fashionista’s is de regenachtige herfst niet het meest favoriete seizoen. Maar het leed van druilerige middagen wordt vast verzacht met een paar modieuze regenlaarzen.

De Nederlandse webwinkel BootCreation is specialist op het gebied van trendy regenlaarzen van goede kwaliteit. Het uitgangspunt is dat de stoere, praktische laarzen je een zonnig humeur geven op de regenachtige dagen waarvan we er in Nederland zo veel kennen. De laarzen bieden je gemak, maar ook een schoen met een vrolijke uitstraling die je een goed gevoel geeft.

De blauwe regenlaars Stivale Teschio uit de najaarscollectie van BootCreation is een must-have voor stoere vrouwen die wel een beetje willen opvallen. De laars is voorzien van een paarse gesp aan de zijkant en een gewaagde piratenprint. De laars is natuurlijk verkrijgbaar in alle gangbare maten (36 tot en met 41) en kost in de webwinkel €44,95.

Fashion.blog.nl mag een paar van BootCreations Stivale Teschio laarzen weggeven. Wil je kans maken op deze stoere blauwe regenlaars? Geef dan antwoord op de vraag: In welk modeland is laars Stivale Teschio gemaakt? Mail je antwoord naar [email protected]. Vermeld in de subjectline ‘Prijsvraag BootCreation’ en in de mail je adresgegevens en schoenmaat. Je kunt je antwoord insturen tot en met 25 november 2009. De winnares wordt kort daarna bekend gemaakt op Fashion.blog.nl.

Op de foto: De Stivale Teschio van BootCreation

Lees ook:Stijlvol en zonnig het herfstweer trotseren
Lees ook:BootCreation komt met kunstzinnige laarzen
Lees ook:Win jurkjes van Mydress.nl bij Fashion.blog.nl!
Lees ook:Win een JWLZ armband die geluk brengt
Lees ook:Pimp je laarzen met Bandits

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win met Fashion.blog.nl een stoere laars van BootCreation

  1. nina

    hoop dat ik win

      /   Reply  / 
  2. Monique

    Wauw daar durf ik wel gezien mee te worden!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>