BootCreation komt met kunstzinnige laarzen

Zeven soorten regenlaarzen met een uniek handbeschilderd motief. Deze kunstzinnige ontwerpen, die zijn gemaakt door studenten van de kunstacademies in Breda en Den Bosch, kun je nu kopen via BootCreation.

Een witte laars met zwarte skeletten er op geschilderd en een laars met typisch jaren zestig flower power motief. Het zijn voorbeelden van de zeven laarzen die zeven studenten van kunstacademies in Breda en Den Bosch voor laarzenbedrijf BootCreation hebben gemaakt.

BootCreation gaf de zeven studenten de kans om hun ideeën te ontwikkelen en gaf hen de opdracht een blanco regenlaars te voorzien van een uniek handbeschilderd motief. Inmiddels zijn de ontwerpen af en – in een beperkte oplage en alleen in maat 38 – te koop op de website van BootCreation. Een deel van de opbrengsten gaat naar een scholingsproject van stichting Miji voor kansarme kinderen in Indonesië.

Je kunt je favoriete laars trouwens niet alleen kopen, maar ook een steuntje in de rug geven door er op te stemmen. De maker van het populairste ontwerp kan bij BootCreation een eigen collectie ontwerpen. Tot nu toe is de Happy End van Kelly Dortmans het meest populair.

Op de foto: Laars Happy End van Kelly Dortmans

Lees ook:Win met Fashion.blog.nl een stoere laars van BootCreation
Lees ook:Costes opent twee nieuwe boutiques in Arnhem
Lees ook:Stijlvol en zonnig het herfstweer trotseren
Lees ook:MODE MET VERHAAL: AMSTERDAM FASHION INSTITUTE TOONT 7 KORTE FASHION FILMS
Lees ook:10 Jaar Shabbies

1 Reacties // Reageer

One thought on “BootCreation komt met kunstzinnige laarzen

  1. tineke jansen

    heel erg mooi en modieus.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>