Hip of hype: Bikinijeans

Ik had niet gedacht dat de meest ordinaire kledingstukken ter wereld uit Azië zouden komen. Maar het Japanse Sanna’s is toch echt de bedenker van de belachelijke bikinijeans.

Ik wed dat de bikinijeans werd uitgevonden zodra de low rise heupbroeken in ons straatbeeld verschijnen. Want die lage broeken, waar de strings vaak ook nog eens bovenuit steken, dreigen nogal eens af te zakken. De bikinijeans biedt dan uitkomst: aan de low rise jeans is namelijk al een slipje gefabriceerd.

Optimisten zullen zeggen dat de bikinijeans errug handig is: je voorkomt een afzakkende broek en bent toch niet veroordeeld tot een preuts heupmodelletje. Aan de mogelijkheden to show some skin is bij de bikinijeans natuurlijk geen gebrek.

De bikinijeans is een uitvinding van een Japans label dat naar eigen zeggen Brazilian fashion biedt. Sanna’s lijkt dan ook te grossieren in dubieuze kleding: het bedrijf adverteert ook met low rise jeans die ‘the lowest in the world’ zouden zijn en met baggy pants met hot pants er onder.

Op de foto: Bikinijeans van Sanna’s

Lees ook:Beyonce of Dereon
Lees ook:7 For All Mankind x Malhia Kent capsule collectie
Lees ook:De short is helemaal hip
Lees ook:DENHAM introduceert 2 nieuwe fits voor SS17
Lees ook:Levi’s® introduceert de Wedgie fit

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hip of hype: Bikinijeans

  1. Mirjam

    Mag ik een bakje om te kotsen?

    Iewwhhlll!

      /   Reply  / 
  2. Anneleen

    Oh nee. Verschrikkelijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>