DENHAM introduceert 2 nieuwe fits voor SS17

DENHAM’S algehele fit-concept is een moderne benadering op een klassiek assortiment van 5-pocket stijlen (Category 5). Iedere pasvorm van skinny tot flare, van slim tot carrot en high-rise, is zorgvuldig ontworpen en geeft DENHAM’S eigentijdse kijk op de tijdloze en iconische 5-pocket jean weer. Hoge kwaliteit (stretch) stoffen behouden hun vorm door de uitzonderlijke recovery in de jeans en creëren hierdoor het perfecte silhouet.

Judy Straight fit
Dit seizoen is de high-rise, wijde pijpen 70’s-trend weer helemaal terug en daarom introduceert DENHAM de Judy Jean. De Judy is geïnspireerd op Judy Denham, de moeder van oprichter Jason Denham. Zij was een echte jaren ‘70 hippie en hield ervan om high-rise wide legged cropped culottes te dragen. Deze broek is uit een lichtgewicht indigo tencel doek gesneden waardoor de broek geweldige valt en super zacht aanvoelt.

Bonnie Loose fit
De nieuwe Bonnie Jean is geïnspireerd op de Western archieven van DENHAM. Het is namelijk een van Origine USA patch pocket jean met wijde pijpen. De denim stof is samengedrukt in een pers waardoor de jean super zacht aanvoelt, perfect valt en comfortabel is om te dragen.

Lees ook:DENHAM LANCEERT ‘DENHAM EYES’
Lees ook:RESORT COLLECTIE CITIZENS OF HUMANITY 2015 / 2016
Lees ook:Dare to flare!
Lees ook:Levi’s® introduceert de Wedgie fit
Lees ook:Marc Jacobs showt jaren zeventig collectie in New York

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>