In de mode: Fashion op de fiets

Het Franse merk Pylones brengt opvallend trendy fietsbellen op de markt. En het is niet het enige. Fietsende fashionista’s kunnen zich deze zomer uitleven met talloze must-haves.

Hoewel het vrolijke Franse label Pylones eerder schattig dan sexy is, zijn de fietsaccessoires bijna niet te versmaden. Denk aan fietsbellen en thermoskannen met een print van orchideeën, witte bloemen, een kikker of een lieveheersbeestje. Of een fietsslot in de vorm van een zwarte, groene of oranje slang.

Wie helemaal hip op de fiets wil stappen, kan het nuttige met het aangename combineren door een strategisch gekozen zadelhoesje. Je pimpt er je fiets mee en houd er – zolang het zadeldekje met beleid wordt gebruikt – je kleding mee droog na een regenbui.

Zadelhoesjes zijn bij bijvoorbeeld BikeCap verkrijgbaar in klassieke dessins (zoals een zwart-witte ruit), retrostijl (denk: Oudhollandse tegeltjes) en trendy kleuren (zoals limegroen en hardroze). Je zou er bijna voor op de fiets stappen.

Op de foto: Fietsbel met witte bloemen van Pylones

Lees ook:Gespot in LINDA.: helm-hoedje
Lees ook:Met Hermès op de fiets
Lees ook:Pimp je fiets!
Lees ook:Zie hier; de fiets van Chanel
Lees ook:Buddha to Buddha viert 12.5 jaar jubileum

1 Reacties // Reageer

One thought on “In de mode: Fashion op de fiets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>