Pimp je fiets!

Het mag dan misschien niet direct iets met mode te maken, maar als je het doet maakt het je look wel af: een fiets die bij je outfit past. Volgens Beertje van Beers in De Telegraaf van vandaag is het helemaal hot om je fiets te ‘pimpen’.

Dat pimpen kenden we natuurlijk al van het MTV-programma ‘pimp my ride’, waarin je versleten auto waanzinnig wordt opgeleukt. Maar nu kun je dat ook doen voor je fiets. Dat kan bij De Fietsfabriek in Amsterdam.

Veel mensen nemen die trend wel erg serieus, want er zijn gevallen bekend van choppers, kindercreches op wielen, exemplaren met kunstbloemen, kerstlichtjes en kunstgras. D’r schijnt al zelfs een TV-programma op AT5 in de maak te zijn waarin de twee eigenaren van De Fietsfabrieken fietsen opleuken. Naar Duits idee. Echt waar.

Ja, de eigenaren van De Fietsfabiek gaan heel ver in het oppimpen. Ik vind het leuk. Ik wil het nu ook. Ik wil een roze fiets. Met bloemen en hartjes en strikjes en heel veel versnellingen.

Eindelijk seen fiets die past bij mijn outfit.

(bron en foto’s: De Telegraaf/ De Fietsfabriek)

Lees ook:Met Hermès op de fiets
Lees ook:Zie hier; de fiets van Chanel
Lees ook:Win kleurrijke designhorloges bij Fashion.blog.nl
Lees ook:Buddha to Buddha viert 12.5 jaar jubileum
Lees ook:13 Barbie Beetles

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Pimp je fiets!

  1. melissa

    Ik heb dat programma al n keertje gezien… Wel grappig; de dame in kwestie kreeg inderdaad een roze fiets met een hip mandje aan dr stuur.

      /   Reply  / 
  2. Danielle

    Er is me inderdaad vertelt dat het programma al uitgezonden wordt. Ook prima ;-) Leuk hoor zo’n fiets!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>